Zonheuvel Zomernachten 2023

Op het groenste podium van Nederland, het Maarten Maartens openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in de bossen van Doorn, vindt voor het vierde jaar een serie spectaculaire en afwisselende openluchtconcerten plaats. De elementen Water en Vuur, actueler dan ooit in de huidige klimaatproblematiek, vormen een rode draad in de programmering.

Syrène Saxophone Quartet

Met The Waves van JacobTV, Gershwins ‘An American in Paris’ en delen uit Händel’s Watermusic in een verfrissend saxofoon-jasje.

Het Syrène Saxofoonkwartet bestaat uit vier vrouwen die zich vernoemd hebben naar de Sirenen uit Homerus’ Odyssee: zeegodinnen die met helder gezang zeelieden verlokken. Syrène wil de toehoorder uitnodigen met haar muziek en de klassieke saxofoon laten klinken bij een uiteenlopend publiek. Het is hun energie, kwaliteit en sterke communicatie op het podium, dat hen geliefd maakt bij de luisteraar.

De Syrènes hebben gestudeerd aan de conservatoria van Amsterdam, Den Haag en Utrecht, en zijn als eerste blazersgezelschap verwelkomd op de prestigieuze Nederlandse Strijkkwartet Academie. Het Syrène Saxofoonkwartet heeft alle grote Nederlandse concertpodia en vele internationale podia weten te bespelen.

Het motto van Syrène is ‘friszoet & stevig’, een korte uitdrukking om hun talenten te formuleren: pittig, met vrouwelijke finesse en zeer begaafd. Daarbij zijn de Syrènes het meest in hun element als zij zich bezighouden met hun kwartetspel.

Vooruitblik Zomernachten concerten

01 september 2023 – zomernachten #4 – Cugnon Consort

Boek een arrangement

Concertgasten kunnen een speciaal arrangement bij Landgoed Zonheuvel boeken (*op basis van beschikbaarheid):

  • 3-gangendiner in restaurant Landgoed Zonheuvel – €37,50
  • Overnachting – €85,- voor een tweepersoons kamer inclusief ontbijt
    U kunt telefonisch reserveren via de receptie 0343-473500. Onder vermelding van ‘Zomernachten en het bestelnummer van uw ticket’ kunt u hier gebruik van maken.

Aanmelden voor het concert

Kosten: € 17,50