Ook deze winter weer prachtige concerten!

Na een succesvolle muziekzomer die grotendeels in het kader stond van biodiversiteit presenteren we u 4 prachtige Zonheuvel Winternacht concerten. Grotendeels met dezelfde programmering als de geannuleerde serie van vorig jaar en in de vurige hoop dat dit jaar alles ‘ gewoon’ doorgang kan vinden.

Het eerste concert wordt gegeven door “Duo 23”. Twee harpistes met muziek van rond 1900 opgeluisterd met een verhaal van Maartens Maartens uit de bundel ‘’Vrouwen die ik heb gekend’’ uit 1901. In de prachtige stijlkamers van het Maarten Maartenshuis spelen ze een programma met muziek van onder meer César Franck, Isaac Albeniz, Claude Debussy en Alexander Gretchaninov. Een betoverende opening in kerstsfeer van de vier Zonheuvel Winternachten.

Duo 23

20171207_195137

Annemieke IJzerman en Saskia Rekké vormen samen Duo23. Bijeengebracht door vriendschap, professie èn twee topharpen van het merk “Lyon&Healy” stijl 23 die zij bespelen – bundelen zij hun muzikale krachten om samen sfeervolle en uitdagende concerten te spelen.

Vooruitblik

7 januari 2022 – Bariton Maarten Koningsberger en pianist Bas Verheijden met Winterreise van Franz Schubert
4 februari 2022 – Martin Oei, jonge Nederlandse pianovirtuoos speelt o a Chopin en Liszt
25 februari 2022 – Strijkkwartet Il Faro; Alida Schat, Heleen Hulst, Martina Forni en Albert Brüggen

Download hier de Zonheuvel Winternachten flyer >>

 

Kaartjes kopen

*De zorg voor de veiligheid/gezondheid van de gasten blijft voor ons echter van groot belang. We houden op dat moment geldende noodzakelijke maatregelen in verband met corona aan. Houd er rekening mee dat er een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden.